2023thu02febпрез целия денfri10marШЕСТНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ПРОЛЕТ ВЪРХУ ЛИСТА” - 2023г(през целия ден)(GMT+02:00) Община Кюстендил Организатор: Община Кюстендил Event Type :Конкурси

Подробности за събитието

Темата „Пролет върху листа” е свободна и креативна. Вие имате възможност да изявите своето творчество, да импровизирате с различни изобразителни материали и да създадете пролетни пейзажи и натюрморти, цветя, фигурални композиции или свободни изображения в пролетна хармония.През годините конкурсът се превърна в утвърден форум на детското творчество и се радва на много широка популярност в цялата страна. Хилядите получени рисунки го превръщат в представителна извадка за нивото на детското творчество в наши дни.С поставеното начало на конкурса през 2008 година пролетта в град Кюстендил идва с хилядите рисунки на децата на България.
Вярваме, че през месец март 2023 националният конкурс „Пролет върху листа” отново ще даде възможност за среща и изява на много талантливи деца и техните слънчеви творби!
Желаем Ви пролетно вдъхновение!
Очакваме творбите Ви до 10.03.2023 г. на адрес:гр. Кюстендил 2500; ул. Търговска № 6
за Отдел „Култура и духовно развитие”, Община Кюстендил
На тържествена церемония на 20.03.2023 г. във Възрожденското училище на гр. Кюстендил ще бъдат обявени резултатите от конкурса и ще бъде открита представителна изложба на класираните творби.
Резултатите ще бъдат обявени на страницата на отдел „Култура и духовно развитие“ – https://www.kultura-kn.info/

Повече

Време

февруари 2 (четвъртък) - март 10 (петък)(GMT+02:00)

Местоположение

Община Кюстендил

Организатор